Over ons

FoodBase is dé opleider van de versbranche en is een onderdeel van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC). FoodBase verzorgt diverse trainingen en workshops zowel in-company als op open inschrijving. FoodBase kent de verschillende versbranches en weet wat er speelt in de branche en individuele bedrijven. Onze accountmanagers bezoeken iedere dag veel bedrijven en bespreken de opleidingsvragen die bedrijven hebben. Ook voeren de accountmanagers gesprekken met ondernemers die relatie hebben tot de scholingsvraag. Denk hierbij aan de onderwerpen personeel, proces, bedrijfsvoering en niet te vergeten verkoop.

De trainingen van de FoodBase hebben als doel ervoor te zorgen dat de kennis en motivatie van medewerkers toeneemt, de kwaliteit van de bedrijven wordt verhoogd en het rendement verbetert. Rendement in euro’s, in werkplezier, in motivatie en uiteindelijk in het resultaat van de gehele branche. Daar doen we het voor!   

Met ingang van 1 september 2021 is de Nationale Bakkerij Academie (NBA) verder gegaan onder de naam FoodBase. Onze trainingen, trainers, backoffice en accountmanagers zijn hetzelfde gebleven. Ook blijft het mogelijk om gebruik te maken van bestaande subsidies die beschikbaar zijn voor de bakkerijsector. Heb je vragen? Bel 0317-471203 of mail trainingen@foodbase.nl.

Van vakmens tot vakmens!

De wereld van voeding is volop in beweging. Voeding is meer dan voorheen gelinkt aan een moderne en bewuste ‘lifestyle’, dat verder gaat dan alleen consumeren. Consumenten willen weten hoe voeding gemaakt wordt, wat het met het lichaam doet en waar de ingrediënten vandaan komen. Dit vraagt om een andere aanpak voor iedereen die actief is in de voedselketen.

Samen met jou, de foodondernemer willen we de consument ondersteunen in kwaliteit van leven, door middel van goede en verse voeding. Samen zetten we ons vakmensschap hiervoor in.

Als vakmensen delen we kennis, geven we advies en zorgen we voor zekerheid en bekendheid.