Workshop wijzigingen Warenwetbesluit

Nederland kent een grote variëteit aan broodsoorten: speltbrood, meergranenbrood, (zuur)desembrood, boerenbrood, noem maar op. Voor de consument is dit niet altijd even duidelijk. Want hoeveel spelt zit er eigenlijk in speltbrood en is het donkere meergranenbrood wel volkoren? Daarom is het Warenwetbesluit Meel en Brood aangepast, met als doel de klanten meer duidelijkheid te geven over de samenstelling van het brood. Je bent natuurlijk aan de slag gegaan om de wijzigingen vanuit het Warenwetbesluit op de juiste wijze toe te passen bij jouw producten. Je hebt de tool ingevuld of je hebt wellicht ons Webinar gevolgd. Toch blijf je met vragen zitten en weet je niet of dat wat je hebt gedaan wel klopt. In dit geval kan de workshop over de wijzigingen in het Warenwetbesluit je verder helpen.

Wat ga je leren?
Na een korte introductie nemen we nog eens de belangrijkste wijzigingen in het Warenwetbesluit met elkaar door. De trainer laat vervolgens zien hoe je met de beschikbare tool de juiste naamgeving kan genereren en waar mogelijk en noodzakelijk de benodigde aanpassingen in de receptuur (graanbestanddeel) berekent. Vervolgens gaan de deelnemers zelf aan de slag, natuurlijk met ondersteuning van de trainer. Met elkaar worden daarna de knelpunten en vragen besproken die de deelnemers bij het invullen van de tool hebben.

Voorbereiding
Om aan de workshop mee te kunnen doen is het noodzakelijk om van een paar (max 3) bestaande recepturen de graanbestanddelen te weten. Je kan dit opzoeken in Specsplaza of een ander receptuurprogramma. Je kan deze vraag ook aan je grondstoffenleverancier stellen, zij zijn verplicht je hierover te informeren. 

Doelgroep
Voor ondernemers en verantwoordelijken in de ambachtelijke bakkerij. 

Data en locatie
Datum wordt verwacht. 
Locatie: FoodBase te Wageningen

Aanmelden
Na aanmelding krijg je van ons de bevestiging van de aanmelding per e-mail.

Kosten
De workshop kost € 199,- excl. BTW per deelnemer.

Vragen
Voor vragen over deze workshop kun je contact opnemen met de afdeling sales support, 0317-471215.

Workshop wijzigingen Warenwetbesluit


Voor
dagdeel

€ 199,- per deelnemer

Misschien ook interessant voor jou:

< Je bent bij 1 van >

Incompany en maatwerk

Zijn er binnen jouw organisatie
meerdere medewerkers met
ongeveer dezelfde leervraag? Een
incompany groepstraining is de
ideale optie.