Webinar wijzigingen Warenwetbesluit

11 januari 2022

Nederland kent een grote variëteit aan broodsoorten: speltbrood, oerbrood, (zuur)desembrood, boerenbrood, noem maar op. Voor de consument niet altijd even duidelijk. Want hoeveel spelt zit er eigenlijk in speltbrood en is het donkere oerbrood wel volkoren? Daarom is het Warenwetbesluit Meel en brood aangepast. Het doel? Uw klanten meer duidelijkheid geven over de samenstelling van het brood. Deze transparantie zorgt dat het imago van brood als goed en eerlijk product behouden blijft. De wijzigingen in het Warenwetbesluit Meel en brood zijn van toepassing op alle soorten brood, dus zowel groot- als kleinbrood. In dit webinar leggen we uit wat er verandert en wat dit voor uw dagelijkse praktijk betekent.

Doelgroep
Voor ondernemers ambachtelijke bakkerij.

Datum
11 januari 2022 om 15:00 uur

Aanmelden
Klik op de button aanmelden en vul vervolgens het aanmeldingsformulier in. Je krijgt van ons de bevestiging van je aanmelding en je ontvangt een link voor het Webinar. Via deze link kun je inloggen en deelnemen.
Wellicht is de online workshop wijzigingen Warenwetbesluit ook interessant voor je. Kijk voor meer informatie op https://training.foodbase.nl/opleidingen/workshop-wijzigingen-warenwetbesluit-466/       

Kosten
Dit webinar wordt kosteloos aangeboden door het NBC in samenwerking met FoodBase.

Vragen
Voor vragen over deze training kun je contact opnemen met de afdeling sales support, 0317-471215.

Webinar wijzigingen Warenwetbesluit


Voor
1,5 uur
11 januari 2022
15:00 uur
online


Misschien ook interessant voor jou:

< Je bent bij 1 van >

Incompany en maatwerk

Zijn er binnen jouw organisatie
meerdere medewerkers met
ongeveer dezelfde leervraag? Een
incompany groepstraining is de
ideale optie.