Industrie, Ambacht

Voedselveiligheid deel 1- Beheersen van allergenen in de winkel/bakkerij

Wordt verwacht | Online

Met het onderwerp allergenen ben je meestal niet dagelijks bezig op je werk. Natuurlijk hoort dit bij een professioneel bedrijf hoog op de agenda te staan, omdat jullie als bedrijf verantwoordelijk zijn voor de juiste informatie naar de klanten over dit onderwerp. Er zijn voorbeelden dat klanten die een verkeerd advies hebben gekregen ernstig ziek zijn geworden of zelfs zijn overleden, dit is wat je natuurlijk niet wilt meemaken.

In deze online training gaan we op praktische wijze aan de slag met de vraag hoe we allergenen in de winkel/bakkerij beheersen. Op welke manier worden klanten en medewerkers over allergenen geïnformeerd in jullie bedrijf? In deze training leer je ook over de gevaren van een verkeerd advies en wat de effecten kunnen zijn van een allergische reactie.

De NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit) heeft allergenen en de wijze hoe hiermee wordt omgegaan in de bakkerijsector dit jaar als speerpunt.
De wettelijke eisen die m.b.t. allergenen gesteld zijn in de hygiënecode voor de bakkerij zijn onderdeel van de training. Daarnaast gaan we aan de slag met praktische voorbeelden van allergenen informatie/advies.

De trainer is een hygiëneadviseur van Foodbase die alle ins en outs op het gebied van voedselveiligheid-allergenen in de bakkerij kent. De training is interactief, naast de overdracht van kennis worden (in kleinere groepjes) opdrachten gedaan en kunnen jouw vragen worden beantwoord. Met andere woorden een praktische training waar jouw eigen inbreng van groot belang is. Na afloop van deze online training krijg je de hand-out toegestuurd.

Datum en tijd
Wordt verwacht

Aanmelden
Individuele deelnemers kunnen zich voor de sessies inschrijven door op de button aanmelden te klikken en vervolgens het aanmeldingsformulier in te vullen. Bij 10 deelnemers sluit de specifieke training en worden er nieuwe data gepland. Je krijgt van ons de bevestiging van je aanmelding en je ontvangt een link voor de online trainingssessie. Via deze link kun je deelnemen.

Doelgroep
Leidinggevenden in de winkel/bakkerij.

Duur
Online
1½ uur tot 2 uur (maximaal 10 deelnemers per groep).

Kosten
De kosten voor de training bedragen € 75,- per deelnemer excl. BTW.
 

Vragen
Voor vragen over deze training kun je contact opnemen met de afdeling sales support, 0317-471215.

Voedselveiligheid deel 1- Beheersen van allergenen in de winkel/bakkerij


Voor Industriële bakkers, Ambachtelijke bakkers
1,5 uur
Wordt verwacht


Online

€ 75,- per deelnemer

Misschien ook interessant voor jou:

Ambacht, Industrie

Praktijkbegeleider

13 juni 2022 | 5 september 2022

Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?

Industrie, Ambacht, Verkoop

Leidinggeven op de werkvloer

7 juni 2022 | 27 september 2022

Wil je succesvol leidinggeven, je medewerkers inspireren en motiveren? Wil jij ze de mogelijkheid geven zichzelf te verbeteren?  Dan is de training Leidinggeven op de werkvloer een goede stap.

Verkoop, Ambacht, Industrie

Leidinggeven - verdieping

Startdatum 3 november 2022

Wat voor leidinggevende ben jij? Bereik jij, samen met je team, de doelen die gesteld zijn?

< Je bent bij 1 van >

Incompany en maatwerk

Zijn er binnen jouw organisatie
meerdere medewerkers met
ongeveer dezelfde leervraag? Een
incompany groepstraining is de
ideale optie.