Verkoop, Ambacht, Industrie

Voedselveiligheid

Startdatum in overleg | Incompany of open inschrijving

Volgens de wet moet er in iedere (banket) bakkerij een voedselveiligheidsplan aanwezig zijn. Hiervoor kun je gebruik maken van de Hygiënecode. Maar hoe voer je deze goed in? Hoe leg je het belang ervan uit aan jullie medewerkers? En hoe zorg je ervoor dat zij het voedselveiligheidsplan naleven? Zijn dit herkenbare vragen? Dan is de workshop Voedselveiligheid in de praktijk zeer geschikt voor jou en jullie medewerkers. Tijdens deze workshop leggen wij uit wat het belang van voedselveiligheid is en leren de medewerkers hoe de Hygiënecode optimaal toegepast kan worden binnen jullie bedrijf.

Inhoud
Alle relevante theoretische en praktische kennis over voedselveiligheid wordt in deze workshop behandeld. Deze workshop is maatwerk en wordt helemaal afgestemd op jullie specifieke situatie. Daarom wordt vooraf een inspectie van de verschillende werkplekken gedaan. Op basis van alle informatie behandelt een deskundige trainer van FoodBase de verschillende onderdelen in jullie bedrijf.
Na de workshop is het jullie medewerkers helemaal duidelijk waarom voedselveiligheid zo belangrijk is en wat hun eigen rol is op dat gebied. Na deze workshop kan je dan het voedselveiligheidsplan voor jullie bedrijf optimaal naleven.

Werkwijze
Voor aanvang van de workshop bekijkt de trainer de bedrijfssituatie en haalt praktische voorbeelden uit jullie eigen praktijk naar voren. Dit kan zowel in de positieve als negatieve zin zijn.Tijdens deze workshop zullen er ondermeer diverse praktische proefjes plaatsvinden. Wij werken bewust met kleine groepen, zodat iedereen optimaal de aandacht krijgt. Op deze manier leren jullie medewerkers snel en bijzonder effectief op een juiste wijze met voedselveiligheid om te gaan.

Doelgroep
Jij als ondernemer en jullie medewerkers die belast zijn met de productie, schoonmaak en verkoop in jullie bedrijf.

Duur
De workshop bestaat uit 1 dagdeel.

Uitvoering
Wij voeren de workshop in jullie bedrijf uit.      

Studiemateriaal
Bij aanvang van de workshop krijgen de deelnemers een speciaal voor de training ontwikkeld naslagwerk met alle relevante theorie en werkwijzen.

Kosten
Incompany | startdatum in overleg
De workshop kost € 895,- per groep, exclusief BTW. Na aftrek van de subsidie Sociaal Fonds Bakkersbedrijf betaalt u, € 581,75 exclusief BTW.

Open inschrijving
De workshop kost € 199,- per deelnemer, exclusief BTW. Na aftrek van de subsidie Sociaal Fonds Bakkersbedrijf betaalt u, € 129,35 exclusief BTW.

Certificaat
Aan het eind van de workshop ontvangt iedere deelnemer een door de branche erkend FoodBase certificaat. 

Vragen
Voor vragen over deze training kun je contact opnemen met de afdeling trainingen, 0317 - 471203.

Voedselveiligheid


Voor Verkoopmedewerkers, Ambachtelijke bakkers, Industriële bakkers, Medewerkers versbranche
1 dagdeel
Startdatum in overleg


Incompany of open inschrijving

€ 895,- incompany

Misschien ook interessant voor jou:

Ambacht, Industrie

Praktijkbegeleider

10 okt. Amsterdam | 23 okt. Eindhoven | 23 jan. 2024 Vlaardingen

Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?

Ambacht, Industrie

Leidinggeven op de werkvloer

23 oktober 2023 Wageningen

Wil je succesvol leidinggeven, je medewerkers inspireren en motiveren? Wil jij ze de mogelijkheid geven zichzelf te verbeteren?  Dan is de training Leidinggeven op de werkvloer een goede stap.

Ambacht, Industrie

Leidinggeven - verdieping

Start 15 januari 2024 Wageningen

Wat voor leidinggevende ben jij? Bereik jij, samen met je team, de doelen die gesteld zijn?

< Je bent bij 1 van >

Incompany en maatwerk

Zijn er binnen jouw organisatie
meerdere medewerkers met
ongeveer dezelfde leervraag? Een
incompany groepstraining is de
ideale optie.