Verkoop, Ambacht

Verkopen in de bakkerswinkel

Startdatum in overleg | Incompany

Verkopen is een vak, een heel mooi vak! Maar is de gedachte hierbij van verkopend personeel hetzelfde als de verwachting van de ondernemer? Wat wij vaak horen is dat verkopend personeel zich zeer loyaal opstelt en zeer klantvriendelijk is, maar juist het “extra” of “bij” verkopen best lastig vindt. Vaak wordt dit dan achterwege gelaten of wordt het te weinig benut. Juist om deze reden bieden we de workshop Verkopen in de Bakkerswinkel aan.

Doel
Het doel van deze workshop is om deelnemers te helpen en te laten ervaren dat “bij” verkopen in de bakkerswinkel een mooie uitdaging is. We werken met realistische doelstellingen en geven de deelnemers concrete handvatten. Samen met het hele team gaan we aan de slag met als uitgangspunt tevreden consumenten met een verhoogde gemiddelde besteding.

Inhoud
Tijdens de workshop gaan we aan de slag met de communicatie naar de consument, het creëren van verkoopargumenten, het verleiden van de consument en koopsignalen. Natuurlijk wordt er gewerkt met realistische doelstellingen. Daarnaast bespreken we de do’s en de don’ts en maken de deelnemers concrete verbeterafspraken.

Doelgroep
Verkoopmedewerkers. Deze workshop kan worden gebruikt om meer ervaren medewerkers (opnieuw) te prikkelen en te enthousiasmeren voor een hogere omzet/gemiddelde besteding. Maar kan ook op maat worden ingezet om nieuwe medewerkers het verkoopvak te leren.

Uitvoering
De uitvoering van deze workshop vindt plaats in jullie bedrijf en kan zowel overdag als in de avond worden gegeven. Onze trainers zijn ervaringsdeskundigen in de bakkerijbranche. Vaak voert FoodBase vooraf een mysterieshop bezoek of winkelbeoordeling uit om te gebruiken als 0-meting en van hieruit de workshop op maat te maken. 

Duur
Deze workshop duurt 3 uur.

Kosten
Op deze workshop zit subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf.
De workshop kost € 1.100,- per groep, na aftrek van de subsidie Sociaal Fonds Bakkersbedrijf is dit € 605,- per groep, exclusief BTW.  

Certificaat
Aan het eind van de workshop ontvangt iedere deelnemer een door de branche erkend FoodBase certificaat.

Vragen
Voor vragen over deze training kun je contact opnemen met de afdeling sales support, 0317-471215.

Verkopen in de bakkerswinkel


Voor Verkoopmedewerkers, Ambachtelijke bakkers
1 dagdeel
Startdatum in overleg


Incompany

€ 605,- per groep

Misschien ook interessant voor jou:

Ambacht, Industrie

Praktijkbegeleider

4 oktober 2021/ 10 januari, 18 januari, 31 januari en 8 februari 2022

Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?

Industrie, Ambacht

Kwaliteitsmanagement

Startdatum in overleg

De training kwaliteitsmanagement helpt je bij het structureren van het proces dat voorafgaat aan het eindproduct.

Industrie, Ambacht, Verkoop

Leidinggeven op de werkvloer

26 januari 2022

Wil je succesvol leidinggeven, je medewerkers inspireren en motiveren? Wil jij ze de mogelijkheid geven zichzelf te verbeteren?  Dan is de training Leidinggeven op de werkvloer een goede stap.

< Je bent bij 1 van >

Incompany en maatwerk

Zijn er binnen jouw organisatie
meerdere medewerkers met
ongeveer dezelfde leervraag? Een
incompany groepstraining is de
ideale optie.