Filters


Toon alle opleidingen
Categorieën

Ambacht, Industrie

Praktijkbegeleider

10 okt. Amsterdam | 23 okt. Eindhoven | 23 jan. 2024 Vlaardingen

Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?

Ambacht, Industrie, Verkoop

Productfotografie

9 oktober 2023

Stylen en fotograferen van versproducten, zoals brood en banketproducten. Foto’s zijn erg belangrijk voor de website, de webshop, social media en in de winkel.

Ambacht, Industrie

Toppraktijk

30 oktober 2023 Wageningen

Wil je meer weten over grondstoffen, kneden, rijzen, bakken, structuur en smaak? Wil jij jezelf ontwikkelen?

 

Ambacht, Industrie

Leidinggeven op de werkvloer

23 oktober 2023 Wageningen

Wil je succesvol leidinggeven, je medewerkers inspireren en motiveren? Wil jij ze de mogelijkheid geven zichzelf te verbeteren?  Dan is de training Leidinggeven op de werkvloer een goede stap.

Ambacht, Industrie

Leidinggeven - verdieping

Start 15 januari 2024 Wageningen

Wat voor leidinggevende ben jij? Bereik jij, samen met je team, de doelen die gesteld zijn?

Ambacht

Jonge Ondernemers

Voorjaar 2024

Ben je net een nieuwe bakkerij gestart, wil je in de toekoms voor jezelf beginnen of je hebt inmiddels een bedrijf overgenomen?

Verkoop

Winkelverkoop

Wordt verwacht

Een goed georganiseerde verkoop is essentieel voor het rendement in je winkel.

Ambacht

Assessorentraining

Startdatum in overleg.

Beoordeling van praktijkexamens vraagt kennis van beoordelen, een objectieve blik en de juiste communicatie.

Ambacht, Industrie

Praktijkbegeleiders MBO niveau 4 Boulanger

Wordt verwacht

Om praktijkbegeleider van leerlingen voor de opleiding Boulanger MBO niveau 4 te zijn, is naast kennis en vaardigheden in plannen, begeleiden, motiveren en feedbackgeven ook voldoende vakkennis nodig. Vakkennis minimaal op MBO niveau 4, maar natuurlijk liefst meer.

Verkoop

Winkelbegeleider

Wordt verwacht

Van winkelbegeleiders wordt veel gevraagd. Leidinggeven aan teams, kijken naar de uitstraling van de winkels en...

Verkoop, Ambacht, Industrie

Communicatie in het team

Startdatum in overleg

Hoe werk je effectief samen in het team? Hoe communiceer je met elkaar?

Industrie

Training fysieke arbeidsbelasting (industrie)

Startdatum in overleg

Training ter vergroting van de bewustwording met betrekking tot fysieke belasting en motiveren tot gedragsverandering.

Ambacht

Training fysieke arbeidsbelasting (ambacht)

Startdatum in overleg

Training ter vergroting van de bewustwording met betrekking tot fysieke belasting en motiveren tot gedragsverandering.

Ambacht, Verkoop, Industrie

Marketing is geen kunst

Wordt verwacht

Marketing is geen kunst, maar een vaardigheid die prima te leren is.

Verkoop, Ambacht

Productkennis voor verkoopmedewerkers

Startdatum in overleg

Zijn jullie verkoopmedewerkers de adviseurs van je klanten? Weten zij voldoende van jullie producten?

Ambacht

Ontwikkelbijeenkomst Assessoren Panelgesprek

Startdatum in overleg met het ROC

Om assessor te blijven is er de verplichting om 1x per 4 jaar een ontwikkelbijeenkomst bij te wonen.

Ambacht

Ontwikkelbijeenkomst Assessoren Onderbouwen Beoordeling

Startdatum in overleg met het ROC

Om assessor te blijven is het verplicht om 1x per 4 jaar een ontwikkelbijeenkomst bij te wonen.

Verkoop, Ambacht, Industrie

Voedselveiligheid

Startdatum in overleg

Wil je graag dat medewerkers werken volgens de regels die zijn gesteld in de hygiënecode voor de bakkerij?

Ambacht, Industrie

Broodkeuren

Wordt verwacht

Kunnen jullie medewerkers de kwaliteit van brood beoordelen én verbeteren?

Industrie

Operator bakkerij (basis)

Startdatum in overleg

Deelnemers gaan actief aan de slag met het verbeteren van de kwaliteit en de resultaten in de bakkerij.

Industrie

Operator Bakkerij (vervolg)

Startdatum in overleg

De vervolgtraining operator is voor (aankomend) ploegchefs, teamleiders en allround operators in de industriële bakkerij.

Industrie

Snijden en Verpakken

Startdatum in overleg

Meer kennis voor snij- en inpakkers over kwaliteit, over het wegwerken van verlies en over het snijden en inpakken?

Ambacht, Industrie

Beter Banket

Startdatum in overleg
Industrie, Ambacht

Veiligheidsbewustzijn

Startdatum in overleg
Ambacht

Assessorentraining voor niet praktijkbegeleiders

De startdatum van de training is in overleg met het ROC

Beoordeling van praktijkexamens vraagt kennis van beoordelen, een objectieve blik en juiste communicatie.

Industrie

RI&E

In 2020 is de branche-RI&E voor de industriële bakkerijbedrijven herzien. Dit instrument helpt bedrijven bij het in beeld brengen of Arborisico’s voldoende beheerst zijn. Concreet wordt bekeken of de maatregelen die in de Arbocatalogus zijn afgesproken ook in praktijk gebracht zijn.

Ambacht, Industrie, Verkoop

Allergenen

13 november 2023

Sinds 13 december 2014 zijn bedrijven en instellingen wettelijk verplicht informatie te geven over allergenen. Iedere organisatie die eet- en drinkwaren bereidt en/of verkoopt is verplicht om deze allergenen informatie beschikbaar te hebben. Tijdens deze workshop, leer je de verplichte Allergenenwet op een eenvoudige manier in de praktijk toe te passen. Daardoor kun jij jouw gasten goed informeren. Na het volgen van deze cursus beschik je over alle verplichte kennis van allergenen en de Allergenenwet en ontvang je het FoodBase-certificaat.

Ambacht, Industrie, Verkoop

HR gesprekken

Het voeren van functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken biedt een enorme kans. Tijdens deze momenten kun je constructieve feedback geven, verbeterpunten bespreken en focus creëren voor de aankomende periode.

< Je bent bij 1 van >

Incompany en maatwerk

Zijn er binnen jouw organisatie
meerdere medewerkers met
ongeveer dezelfde leervraag? Een
incompany groepstraining is de
ideale optie.

Dit vinden onze klanten

Wat een fantastische ervaring, wij hebben er zeer veel van opgestoken! Zeker een aanrader.
Training Desem & Oude Granen, Birgitt Allemon, Broodcouture, Lennik (BE)
Bere interessant. Hele eer om Peter Bienefelt als trainer te hebben. De vragen die ik had zijn nu verhelderd. Ik kan hier echt verder mee aan de slag
Femme Haakma, Bakkerij van Eck
Mooie combinatie tussen theorie en ook echt zelf aan de slag met de verschillende degen en werkwijzes. Veel inspiratie en ideeën opgedaan. Veel nieuwe inzichten gekregen en prima direct toe te passen in ons bedrijf.
Training Desem & Oude Granen, Joppe Buiting en Martijn Krutwagen, Bakkerij Godschalk, Zevenaar