Verkoop, Ambacht

Verkoop op maat

Startdatum in overleg | Incompany

Het gaat in de bakkerswinkel niet alleen om het verkopen van producten, maar ook de kennis over de producten, de grondstoffen, ingrediënten Ook de kennis over allergenen en hygiëne is ontzettend belangrijk. Om de consument op professionele wijze te kunnen helpen is kennis over verkoop én over het product van essentieel belang. In de training Verkoop op maat bieden we technieken en kennis aan die de medewerkers kunnen gebruiken om de verkoop te verbeteren.  De consument wordt nóg meer verleid en kan van een nóg beter advies worden voorzien. Daarnaast verhogen we tijdens deze training de kennis over allergenen en de wettelijke eisen die genoemd staan in de hygiënecode voor de bakkerij.

Inhoud
De training gaat in op verschillende verkooptechnieken en geeft ook bewustwording over het vak van verkoopmedewerker. Naast de technieken zorgt de trainer voor inspiratie en praktische voorbeelden met betrekking tot het verhogen van het rendement. Aan de hand van deze praktische voorbeelden werken deelnemers aan het verbeteren van het rendement van de winkel en aan hun commerciële gevoel. Om een betere uitleg en advies aan de consument te kunnen geven gaan deelnemers aan de slag met de producten uit  hun bakkerij, de gebruikte grondstoffen, de allergenen en hygiëne. Tevens krijgen de medewerkers meer inzicht in de houding en het gedrag van zichzelf en welke invloed dit heeft op de consument. Naast het proeven en beoordelen van de eigen producten bekijken en proeven de deelnemers ook producten van andere bakkerijen en beoordelen deze. Concreet worden er tijdens de training, maar ook voor na de training realistische verkoopdoelstellingen afgesproken. Al met al een complete en leerzame training om het verkoopteam te motiveren en de kennis verder te vergroten.

Doelgroep
Startende verkoopmedewerkers, maar ook medewerkers met meer ervaring die behoefte hebben aan verbetering van hun bestaande kennis en vaardigheden.

Startdatum
De startdatum van bedrijfsgroepen is in overleg met het bedrijf.

Duur
De training bestaat uit vier inspirerende bijeenkomsten en een online leeromgeving. Twee bijeenkomsten zijn gericht op de productkennis en twee bijeenkomsten zijn gericht op verkoopvaardigheden.

Locatie
De locatie is uw winkel of bakkerij.

Kosten
Op deze training zit een subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf.
De training kost € 3.575,- per groep, na aftrek van de subsidie Sociaal Fonds Bakkersbedrijf kost deze € 2.323,75 exclusief BTW.

Certificaat
Aan het eind van de training ontvangt iedere deelnemer een door de branche erkend FoodBase certificaat.

Vragen
Voor vragen over deze training kun je contact opnemen met de afdeling sales support, 0317-471215.

Verkoop op maat


Voor Verkoopmedewerkers, Ambachtelijke bakkers
4 dagdelen en een online leeromgeving
Startdatum in overleg


Incompany

2.323,75

Misschien ook interessant voor jou:

Ambacht, Industrie

Praktijkbegeleider

8 mei Zwolle | 5 juni Friesland | 6 juni Wageningen

Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?

Ambacht, Industrie

Leidinggeven op de werkvloer

6 juni 2023 Nieuwegein

Wil je succesvol leidinggeven, je medewerkers inspireren en motiveren? Wil jij ze de mogelijkheid geven zichzelf te verbeteren?  Dan is de training Leidinggeven op de werkvloer een goede stap.

Ambacht, Industrie

Leidinggeven - verdieping

Startdatum wordt verwacht | 2023

Wat voor leidinggevende ben jij? Bereik jij, samen met je team, de doelen die gesteld zijn?

< Je bent bij 1 van >

Incompany en maatwerk

Zijn er binnen jouw organisatie
meerdere medewerkers met
ongeveer dezelfde leervraag? Een
incompany groepstraining is de
ideale optie.