De klant vraagt om gezondere producten met minder (toegevoegde) suiker. De kwaliteit, smaak en de houdbaarheid van de gezondere producten moet daarbij hetzelfde blijven. Bij het aanpassen van de receptuur komen echter vaak allerlei problemen naar boven. In deze training krijg je theoretische en praktische informatie over de (on)mogelijkheden van (toegevoegde)suikervervanging.
Inhoud
In de training komen onderstaande onderwerpen aan de orde
Doelgroep
Iedereen die te maken heeft met suikerverlaging in producten. Je leert wat de rol van suiker is in de voedingsmiddelen. Deze kennis kan direct worden toegepast op jouw eigen producten of productcategorieën.
Toelatingseisen
Minimaal mbo- werk- en denkniveau.
Datum en duur
Dinsdag 20 september 2022.
De training bestaat uit één bijeenkomst van 10:00 uur tot 16:00 uur.
Locatie
FoodBase, Wageningen.
Kosten
De training kost € 580,- per deelnemer, exclusief BTW.
Certificaat
Aan het eind van de training ontvangt iedere deelnemer een door de branche erkend FoodBase certificaat.
Vragen
Voor vragen over deze training kun je contact opnemen met de afdeling sales support, 0317-471215.
Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?
Wil je succesvol leidinggeven, je medewerkers inspireren en motiveren? Wil jij ze de mogelijkheid geven zichzelf te verbeteren? Dan is de training Leidinggeven op de werkvloer een goede stap.
Wat voor leidinggevende ben jij? Bereik jij, samen met je team, de doelen die gesteld zijn?