Verkoop, Ambacht

Productkennis voor verkoopmedewerkers

Startdatum in overleg | Incompany

Zijn jullie verkoopmedewerkers de adviseurs van je klanten? Weten zij voldoende van jullie producten, de kwaliteit, de smaak en de samenstelling? Kunnen zij op de juiste manier reageren op vragen over allergieën en andere voedselovergevoeligheden?  De training Productkennis voor verkoopmedewerkers geeft op praktijkgerichte wijze kennis en informatie over jullie brood en/of banketproducten.

Inhoud
De training Productkennis voor verkoopmedewerkers is een combinatie van online leren en twee inspirerende trainingsbijeenkomsten. Jullie medewerkers kunnen direct na afloop van de trainingsbijeenkomsten in de praktijk aan de slag met de kennis en vaardigheden die zij hebben opgedaan. Het verwerven van kennis gebeurt op een leuke en laagdrempelige wijze in de online leeromgeving die deel uit maakt van de training. In de online leeromgeving staat alle informatie en opdrachten die nodig is op het terrein van productkennis, kennis van allergieën en voedselintoleranties, smaakstoffen en smaak- en geurherkenning. Deze kennis wordt toegepast, verwerkt en geoefend tijdens de training van twee dagdelen. De trainingsbijeenkomsten zijn volledig praktijkgericht. Na afloop van de training kan een verkoopmedewerker in een bakkerswinkel de consument juist en vol vertrouwen adviseren over bakkerijproducten, allergenen, voedselintoleranties en smaakomschrijving.

Werkwijze
De inhoud en opzet van de online leeromgeving verhoogt de productkennis en biedt een overzichtelijk geheel van brood- en banketproducten, grondstoffen, allergenen en intoleranties. Deelnemers zullen gemiddeld een uur per week tijd besteden aan het doorwerken van de online leeromgeving en het beantwoorden van de bijbehorende vragen.

Doelgroep
Verkoopmedewerkers

Duur
De training bestaat uit twee dagdelen en een online leeromgeving. 

Uitvoering
Wij voeren de training bij voorkeur uit bij jullie in het bedrijf.

Kosten
Op deze training zit een subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf.

Incompany
De training kost € 2.535,- per groep, na aftrek van de subsidie Sociaal Fonds Bakkersbedrijf betaal je € 1.394,25 per groep, exclusief BTW.

Startdatum
De startdatum van bedrijfsgroepen is in overleg met het bedrijf.

Certificaat
Aan het eind van de training ontvangt iedere deelnemer een door de branche erkend FoodBase certificaat. Om in aanmerking te komen voor het certificaat moet de eindtoets, welke onderdeel is van de training, met goed gevolg afgesloten worden.

Na de training
Deelnemers kunnen tot een jaar na ontvangst van de inlogcode nog steeds inloggen in hun online leeromgeving om informatie opnieuw te bekijken.

Vragen
Voor vragen over deze training kun je contact opnemen met de afdeling trainingen, 0317 - 471203.

Productkennis voor verkoopmedewerkers


Voor Verkoopmedewerkers, Ambachtelijke bakkers
2 dagdelen + online leeromgeving
Startdatum in overleg


Incompany

€ 1.394,25 incompany

Dit vinden onze klanten van deze training

Een geweldige training met een duidelijke uitleg. Een perfecte aansluiting op de groep. Volgens alle medewerkers de leukste training die we gehad hebben.
Training Productkennis voor verkoopmedewerkers, Greet Hofman-Jansen, Toet de Echte Bakker, Apeldoorn

Misschien ook interessant voor jou:

Ambacht, Industrie

Praktijkbegeleider

10 okt. Amsterdam | 23 okt. Eindhoven | 23 jan. 2024 Vlaardingen

Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?

Ambacht, Industrie

Leidinggeven op de werkvloer

23 oktober 2023 Wageningen

Wil je succesvol leidinggeven, je medewerkers inspireren en motiveren? Wil jij ze de mogelijkheid geven zichzelf te verbeteren?  Dan is de training Leidinggeven op de werkvloer een goede stap.

Ambacht, Industrie

Leidinggeven - verdieping

Start 15 januari 2024 Wageningen

Wat voor leidinggevende ben jij? Bereik jij, samen met je team, de doelen die gesteld zijn?

< Je bent bij 1 van >

Incompany en maatwerk

Zijn er binnen jouw organisatie
meerdere medewerkers met
ongeveer dezelfde leervraag? Een
incompany groepstraining is de
ideale optie.