De vervolgtraining is voor (aankomend) ploegchefs, teamleiders en allround operators in de industriële bakkerij. Deelnemers gaan actief aan de slag met het verbeteren van de integrale kwaliteit en de resultaten in de bakkerij. Deze training is een verbeterprogramma; deelnemers leren kwaliteitsbewust werken en dit te delen met hun collega’s. Samen met hen werken zij aan oplossingen voor afwijkingen en problemen in de productie. Op deze wijze boeken zij betere resultaten voor de bakkerij.
Wat levert deze training op
Integrale kwaliteitsverbetering, meer kennis van het product en het gehele proces, meer inzicht in problemen, storingen en oplossingen en daarbij betere samenwerking.
Inhoud
Combinatie van online leeromgeving en 10 dagdelen praktische training.
Niveau training = niveau MBO 3.
Doelgroep
(Aankomend) ploegchefs, teamleiders en allround operators in de industriële bakkerij.
Duur
10 dagdelen. Daarnaast beschikken deelnemers over een online leeromgeving met alle informatie voor deze training.
Locatie
De training wordt uitgevoerd op de bedrijfslocatie. Planning van trainingsdata geschiedt in overleg met het bedrijf.
Kosten
Op deze training zit een subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf.
De training kost € 11.040,- na aftrek van de subsidie is deze € 2.760,- exclusief BTW.
Certificaat
Aan het eind van de training ontvangt iedere deelnemer een door de branche erkend FoodBase certificaat.
Vragen
Voor vragen over deze training kun je contact opnemen met de afdeling trainingen, 0317 - 471203.
Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?
Wil je succesvol leidinggeven, je medewerkers inspireren en motiveren? Wil jij ze de mogelijkheid geven zichzelf te verbeteren? Dan is de training Leidinggeven op de werkvloer een goede stap.
Wat voor leidinggevende ben jij? Bereik jij, samen met je team, de doelen die gesteld zijn?