Leidinggeven voor ondernemers

Startdatum: wordt verwacht | Open inschrijving

Als ondernemer moet je zo ongeveer van alle markten thuis zijn. De medewerkers in bakkerij en winkels zijn voor het bedrijf van zeer grote waarde. Hun motivatie, vaardigheden en kennis bepalen voor een groot deel het succes van het bedrijf. Maar hoe motiveer je deze medewerkers, hoe zorg je ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan en dat de werksfeer prettig is en blijft. Wat doe als er toch een conflict ontstaat. Aansturing en leidinggeven zijn een hele kunst. Een kunst die gelukkig te leren is.

Werkwijze
De bijeenkomsten voor ondernemers rondom het thema leidinggeven starten met een individueel intakegesprek. In dit gesprek komen doelen, wensen, dilemma’s en knelpunten duidelijk naar voren. De wensen en behoeften die uit de intakegesprekken concreet worden gemaakt zijn leidend voor de inhoud van de bijeenkomsten Op basis van alle intakegesprekken worden de thema’s voor de bijeenkomsten gepland. Tijdens deze bijeenkomsten gaat het niet alleen om inzicht krijgen in jouw stijl van leidinggeven en de effectiviteit ervan; het spelen met verschillende manieren van aansturen, aanspreken en feedback geven,  het opdoen van kennis en vaardigheden en deze oefenen, maar het gaat vooral ook om het leren van elkaar. Iedereen brengt eigen positieve en minder succesvolle ervaringen rondom het leidinggeven mee.

De afsluiting betreft wederom individuele gesprekken met de trainer/coach. Hierin worden de bevindingen, inzichten en nieuwe mogelijkheden uit de bijeenkomsten helder in kaart gebracht en besproken. En krijgt iedere deelnemer persoonlijke feedback om de aansturing van de medewerkers in het bedrijf verder te verbeteren.

Doelgroep
Ondernemers (met meerdere winkels of de ambitie om te groeien).

Groepsgrootte
Maximaal 8 deelnemers.

Opzet
Intake individueel per deelnemer:

  • Situatie;

  • Profiel van als ondernemer/leidinggevende;

  • Knelpunten.

Op basis van de individuele intakegesprekken worden een aantal thema’s voor de bijeenkomsten geformuleerd. De training is 4 dagdelen (2 halve dagen en 1 hele dag).

Eindgesprek individueel per deelnemer:

  • Bevindingen/persoonlijke ervaringen in relatie tot leervraag, reden van deelname;

  • Tips, theorie ondersteuning;

  • Advies persoonlijk op maat;

  • Evaluatie.

Data
Wordt verwacht.

Kosten
Op deze training zit een subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf. De training kost € 2.188,- per deelnemer, na aftrek van de subsidie Sociaal Fonds Bakkersbedrijf is deze € 1.203,40 per deelnemer, exclusief BTW.

Certificaat
Aan het eind van de training ontvangt iedere deelnemer een door de branche erkend FoodBase certificaat.

Vragen
Voor vragen over deze training kun je contact opnemen met de afdeling sales support, 0317-471215.

Leidinggeven voor ondernemers


Voor
4 dagdelen + intake en eindgesprek
Startdatum: wordt verwacht


Open inschrijving

€ 1.203,40

Misschien ook interessant voor jou:

< Je bent bij 1 van >

Incompany en maatwerk

Zijn er binnen jouw organisatie
meerdere medewerkers met
ongeveer dezelfde leervraag? Een
incompany groepstraining is de
ideale optie.