Ambacht, Industrie

Leidinggeven op de werkvloer

16 januari 2023 Wageningen | 6 juni 2023 Nieuwegein | open inschrijving

Wil je succesvol leidinggeven, je medewerkers inspireren en motiveren? Wil jij ze de mogelijkheid geven zichzelf te verbeteren? Wil je groeien als leidinggevende en nieuwe vaardigheden leren? Dan is de training Leidinggeven op de werkvloer een goede stap.

Inhoud
In de training Leidinggeven op de werkvloer leer je met welke vaardigheden je effectief leiding kunt geven. Je maakt kennis met de verschillende stijlen van leidinggeven en communiceren en kijkt welke het beste bij jou passen. Je leert met voorbeelden uit de praktijk hoe je beter met conflicten en weerstanden om kunt gaan. In de training komen ook verschillende vormen van overleg waar jij als leidinggevende mee te maken krijgt aan bod. De training is praktijkgericht en de trainingsbijeenkomsten vragen een actieve deelname. Je leert niet alleen van de trainer en door veel te oefenen, maar je leert uiteraard ook van elkaar.

Werkwijze
De training Leidinggeven op de werkvloer is een succesvolle combinatie van online leren en vier inspirerende trainingsbijeenkomsten. Bij een van de trainingsbijeenkomsten is naast de trainer ook een acteur aanwezig. Zo wordt er niet alleen met elkaar, maar ook met een ‘vreemde’ het leidinggeven geoefend. Je kunt direct na afloop van de training in de praktijk aan de slag met de kennis en vaardigheden die je hebt opgedaan. Het verkrijgen van kennis doe je op een leuke en laagdrempelige manier in de online leeromgeving die deel uit maakt van de training. In de online leeromgeving vind je alle kennis en informatie die nodig is als voorbereiding en tijdens de trainingsbijeenkomsten. En natuurlijk kun je deze kennis na de training ook nog eens doornemen.

Doelgroep
Iedereen in de bakkerij, slagerij of specialiteitenwinkel die leiding geeft of dit gaat doen.

Duur
De training bestaat uit vier dagdelen en een online leeromgeving.

Kosten
Op deze training zit een subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf.

Incompany
De training kost € 5.525,- per groep, na aftrek van de subsidie Sociaal Fonds Bakkersbedrijf betaal je € 3.038,75 per groep, exclusief BTW.

Open inschrijving
De training kost € 995,- per deelnemer, na aftrek van de subsidie Sociaal Fonds Bakkersbedrijf is deze € 547,25 per deelnemer, excl. BTW.

FoodBase | Wageningen
16-01-2023 van 13.00-16.00 uur 
23-01-2023 van 09.00-16.00 uur
30-01-2023 van 13.00-16.00 uur

DynaHouse | Nieuwegein
06-06-2023 van 13.00-16.00 uur 
13-06-2023 van 09.00-16.00 uur
20-06-2023 van 13.00-16.00 uur

Certificaat
Aan het eind van de training ontvangt iedere deelnemer een door de branche erkend FoodBase certificaat.

Vragen
Voor vragen over deze training kun je contact opnemen met de afdeling sales support, 0317-471215.


Leidinggeven op de werkvloer


Voor Ambachtelijke bakkers, Industriële bakkers
4 dagdelen + online leeromgeving
16 januari 2023 Wageningen | 6 juni 2023 Nieuwegein

STAP subsidie mogelijk
open inschrijving

€ 5.525,- incompany/ € 995,- open inschrijving

Dit vinden onze klanten van deze training

Ik heb er enorm veel van geleerd en kom het geleerde dagelijks weer tegen in de praktijk. De training was echt top, mede door de groep en niet te vergeten de trainster. Echt een aanrader!
Training Leidinggeven op de werkvloer, Vera van Gelderen, Bakkerij Oorbeek, IJsselstein
Op een leuke manier geconfronteerd worden met je eigen valkuilen en krachten. Een leerzame eye-opener!
Training Leidinggeven op de werkvloer, Cynthia Geerlings, Zaanse Bakkertje, Roosendaal
Ik werk nu veel beter samen met mijn medewerkers.
Training Leidinggeven op de werkvloer, Bakkerij Paulissen, Maastricht

Misschien ook interessant voor jou:

Ambacht, Industrie

Praktijkbegeleider

9 januari Hillegom |10 januari Wageningen | 13 maart Rotterdam

Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?

Verkoop, Ambacht

Productkennis voor verkoopmedewerkers

Startdatum in overleg

Zijn jullie verkoopmedewerkers de adviseurs van je klanten? Weten zij voldoende van jullie producten?

Verkoop, Ambacht, Industrie

Voedselveiligheid

Startdatum in overleg

Wil je graag dat medewerkers werken volgens de regels die zijn gesteld in de hygiënecode voor de bakkerij?

< Je bent bij 1 van >

Incompany en maatwerk

Zijn er binnen jouw organisatie
meerdere medewerkers met
ongeveer dezelfde leervraag? Een
incompany groepstraining is de
ideale optie.