Filters


Toon alle opleidingen
Categorieën

Ambacht, Industrie

Praktijkbegeleider

5 juni Friesland | 6 juni en 11 sept. Wageningen | 19 sept. Rotterdam | 23 okt. Eindhoven

Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?

Verkoop

Winkelverkoop

Startdatum 3 oktober 2023 | Nieuwegein

Een goed georganiseerde verkoop is essentieel voor het rendement in je winkel.

Ambacht, Industrie

Toppraktijk

Startdata: 22 mei en 30 oktober 2023

Wil je meer weten over grondstoffen, kneden, rijzen, bakken, structuur en smaak? Wil jij jezelf ontwikkelen?

 

Ambacht, Industrie, Verkoop

Productfotografie

5 juni 2023

Stylen en fotograferen van versproducten, zoals brood en banketproducten. Foto’s zijn erg belangrijk voor de website, de webshop, social media en in de winkel.

Ambacht, Industrie

Leidinggeven op de werkvloer

6 juni 2023 Nieuwegein | 23 oktober 2023 Wageningen

Wil je succesvol leidinggeven, je medewerkers inspireren en motiveren? Wil jij ze de mogelijkheid geven zichzelf te verbeteren?  Dan is de training Leidinggeven op de werkvloer een goede stap.

Ambacht

Jonge Ondernemers

5 september 2023

Ben je net een nieuwe bakkerij gestart, wil je in de toekoms voor jezelf beginnen of je hebt inmiddels een bedrijf overgenomen?

Ambacht, Industrie

Praktijkbegeleiders MBO niveau 4 Boulanger

Wordt verwacht

Om praktijkbegeleider van leerlingen voor de opleiding Boulanger MBO niveau 4 te zijn, is naast kennis en vaardigheden in plannen, begeleiden, motiveren en feedbackgeven ook voldoende vakkennis nodig. Vakkennis minimaal op MBO niveau 4, maar natuurlijk liefst meer.

Verkoop

Winkelbegeleider

Wordt verwacht

Van winkelbegeleiders wordt veel gevraagd. Leidinggeven aan teams, kijken naar de uitstraling van de winkels en...

Ambacht, Industrie

Leidinggeven - verdieping

Startdatum wordt verwacht | 2023

Wat voor leidinggevende ben jij? Bereik jij, samen met je team, de doelen die gesteld zijn?

Verkoop, Ambacht, Industrie

Communicatie in het team

Startdatum in overleg

Hoe werk je effectief samen in het team? Hoe communiceer je met elkaar?

Industrie

Training fysieke arbeidsbelasting (industrie)

Startdatum in overleg

Training ter vergroting van de bewustwording met betrekking tot fysieke belasting en motiveren tot gedragsverandering.

Ambacht

Training fysieke arbeidsbelasting (ambacht)

Startdatum in overleg

Training ter vergroting van de bewustwording met betrekking tot fysieke belasting en motiveren tot gedragsverandering.

Ambacht, Verkoop, Industrie

Marketing is geen kunst

wordt verwacht

Marketing is geen kunst, maar een vaardigheid die prima te leren is.

Verkoop, Ambacht

Productkennis voor verkoopmedewerkers

Startdatum in overleg

Zijn jullie verkoopmedewerkers de adviseurs van je klanten? Weten zij voldoende van jullie producten?

Ambacht

Assessorentraining

Wordt verwacht | 2023

Beoordeling van praktijkexamens vraagt kennis van beoordelen, een objectieve blik en de juiste communicatie.

Ambacht

Ontwikkelbijeenkomst Assessoren Panelgesprek

Startdatum in overleg met het ROC

Om assessor te blijven is er de verplichting om 1x per 4 jaar een ontwikkelbijeenkomst bij te wonen.

Ambacht

Ontwikkelbijeenkomst Assessoren Onderbouwen Beoordeling

23 januari 2023 (VOL)

Om assessor te blijven is het verplicht om 1x per 4 jaar een ontwikkelbijeenkomst bij te wonen.

Verkoop, Ambacht, Industrie

Voedselveiligheid

Startdatum in overleg

Wil je graag dat medewerkers werken volgens de regels die zijn gesteld in de hygiënecode voor de bakkerij?

Ambacht, Industrie

Broodkeuren

Wordt verwacht

Kunnen jullie medewerkers de kwaliteit van brood beoordelen én verbeteren?

Industrie

Operator bakkerij (basis)

Startdatum in overleg

Deelnemers gaan actief aan de slag met het verbeteren van de kwaliteit en de resultaten in de bakkerij.

Industrie

Operator Bakkerij (vervolg)

Startdatum in overleg

De vervolgtraining operator is voor (aankomend) ploegchefs, teamleiders en allround operators in de industriële bakkerij.

Industrie

Snijden en Verpakken

Startdatum in overleg

Meer kennis voor snij- en inpakkers over kwaliteit, over het wegwerken van verlies en over het snijden en inpakken?

Ambacht, Industrie

Beter Banket

Startdatum in overleg
Industrie, Ambacht

Veiligheidsbewustzijn

Startdatum in overleg
Ambacht

Assessorentraining voor niet praktijkbegeleiders

De startdatum van de training is in overleg met het ROC

Beoordeling van praktijkexamens vraagt kennis van beoordelen, een objectieve blik en juiste communicatie.

Industrie

RI&E

In 2020 is de branche-RI&E voor de industriële bakkerijbedrijven herzien. Dit instrument helpt bedrijven bij het in beeld brengen of Arborisico’s voldoende beheerst zijn. Concreet wordt bekeken of de maatregelen die in de Arbocatalogus zijn afgesproken ook in praktijk gebracht zijn.

Ambacht, Industrie, Verkoop

Allergenen

Sinds 13 december 2014 zijn bedrijven en instellingen wettelijk verplicht informatie te geven over allergenen. Iedere organisatie die eet- en drinkwaren bereidt en/of verkoopt is verplicht om deze allergenen informatie beschikbaar te hebben. Tijdens deze workshop, leer je de verplichte Allergenenwet op een eenvoudige manier in de praktijk toe te passen. Daardoor kun jij jouw gasten goed informeren. Na het volgen van deze cursus beschik je over alle verplichte kennis van allergenen en de Allergenenwet en ontvang je het FoodBase-certificaat.

Ambacht, Industrie, Verkoop

HR gesprekken

Het voeren van functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken biedt een enorme kans. Tijdens deze momenten kun je constructieve feedback geven, verbeterpunten bespreken en focus creëren voor de aankomende periode.

< Je bent bij 1 van >

Incompany en maatwerk

Zijn er binnen jouw organisatie
meerdere medewerkers met
ongeveer dezelfde leervraag? Een
incompany groepstraining is de
ideale optie.

Dit vinden onze klanten

Van deze training heb ik ontzettend veel opgestoken. Met name het stuk leiderschap en winkelbeleving vond ik top! Fijn dat de training steeds plaatsvond bij elkaar in het bedrijf, ook daar heb ik veel van geleerd!
Training Winkelbegeleider, Gifty Konadu, Bakkerij Renzema, Amsterdam
Leerzame training. Nu weet ik veel meer van achtergronden broodbakproces en werking van de grondstoffen. Ik besef nu meer hoe nauwkeurig je te werk moet gaan. De combinatie van ambachtelijke en industriële bakkers was prima. Je kunt veel leren van elkaar.
Jean-Paul Dathijn, Bakkerij Goedhart Terneuzen
Bere interessant. Hele eer om Peter Bienefelt als trainer te hebben. De vragen die ik had zijn nu verhelderd. Ik kan hier echt verder mee aan de slag
Femme Haakma, Bakkerij van Eck