Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?
Een goed georganiseerde verkoop is essentieel voor het rendement in je winkel.
Wil je meer weten over grondstoffen, kneden, rijzen, bakken, structuur en smaak? Wil jij jezelf ontwikkelen?
Stylen en fotograferen van versproducten, zoals brood en banketproducten. Foto’s zijn erg belangrijk voor de website, de webshop, social media en in de winkel.
Wil je succesvol leidinggeven, je medewerkers inspireren en motiveren? Wil jij ze de mogelijkheid geven zichzelf te verbeteren? Dan is de training Leidinggeven op de werkvloer een goede stap.
Ben je net een nieuwe bakkerij gestart, wil je in de toekoms voor jezelf beginnen of je hebt inmiddels een bedrijf overgenomen?
Om praktijkbegeleider van leerlingen voor de opleiding Boulanger MBO niveau 4 te zijn, is naast kennis en vaardigheden in plannen, begeleiden, motiveren en feedbackgeven ook voldoende vakkennis nodig. Vakkennis minimaal op MBO niveau 4, maar natuurlijk liefst meer.
Van winkelbegeleiders wordt veel gevraagd. Leidinggeven aan teams, kijken naar de uitstraling van de winkels en...
Wat voor leidinggevende ben jij? Bereik jij, samen met je team, de doelen die gesteld zijn?
Hoe werk je effectief samen in het team? Hoe communiceer je met elkaar?
Training ter vergroting van de bewustwording met betrekking tot fysieke belasting en motiveren tot gedragsverandering.
Training ter vergroting van de bewustwording met betrekking tot fysieke belasting en motiveren tot gedragsverandering.
Marketing is geen kunst, maar een vaardigheid die prima te leren is.
Zijn jullie verkoopmedewerkers de adviseurs van je klanten? Weten zij voldoende van jullie producten?
Beoordeling van praktijkexamens vraagt kennis van beoordelen, een objectieve blik en de juiste communicatie.
Om assessor te blijven is er de verplichting om 1x per 4 jaar een ontwikkelbijeenkomst bij te wonen.
Om assessor te blijven is het verplicht om 1x per 4 jaar een ontwikkelbijeenkomst bij te wonen.
Wil je graag dat medewerkers werken volgens de regels die zijn gesteld in de hygiënecode voor de bakkerij?
Kunnen jullie medewerkers de kwaliteit van brood beoordelen én verbeteren?
Deelnemers gaan actief aan de slag met het verbeteren van de kwaliteit en de resultaten in de bakkerij.
De vervolgtraining operator is voor (aankomend) ploegchefs, teamleiders en allround operators in de industriële bakkerij.
Meer kennis voor snij- en inpakkers over kwaliteit, over het wegwerken van verlies en over het snijden en inpakken?
Beoordeling van praktijkexamens vraagt kennis van beoordelen, een objectieve blik en juiste communicatie.
In 2020 is de branche-RI&E voor de industriële bakkerijbedrijven herzien. Dit instrument helpt bedrijven bij het in beeld brengen of Arborisico’s voldoende beheerst zijn. Concreet wordt bekeken of de maatregelen die in de Arbocatalogus zijn afgesproken ook in praktijk gebracht zijn.
Sinds 13 december 2014 zijn bedrijven en instellingen wettelijk verplicht informatie te geven over allergenen. Iedere organisatie die eet- en drinkwaren bereidt en/of verkoopt is verplicht om deze allergenen informatie beschikbaar te hebben. Tijdens deze workshop, leer je de verplichte Allergenenwet op een eenvoudige manier in de praktijk toe te passen. Daardoor kun jij jouw gasten goed informeren. Na het volgen van deze cursus beschik je over alle verplichte kennis van allergenen en de Allergenenwet en ontvang je het FoodBase-certificaat.
Het voeren van functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken biedt een enorme kans. Tijdens deze momenten kun je constructieve feedback geven, verbeterpunten bespreken en focus creëren voor de aankomende periode.
Van deze training heb ik ontzettend veel opgestoken. Met name het stuk leiderschap en winkelbeleving vond ik top! Fijn dat de training steeds plaatsvond bij elkaar in het bedrijf, ook daar heb ik veel van geleerd!
Leerzame training. Nu weet ik veel meer van achtergronden broodbakproces en werking van de grondstoffen. Ik besef nu meer hoe nauwkeurig je te werk moet gaan. De combinatie van ambachtelijke en industriële bakkers was prima. Je kunt veel leren van elkaar.
Bere interessant. Hele eer om Peter Bienefelt als trainer te hebben. De vragen die ik had zijn nu verhelderd. Ik kan hier echt verder mee aan de slag