Handlettering

2023 | Wageningen

Wil je graag op een in het oog springende wijze met je uitingen in en om je winkel omgaan? Het kan moeilijk zijn om hier de juiste inspiratie voor te vinden. Creativiteit is moeilijk te leren maar technieken en manieren van werken kan je jezelf aanleren. Wil je creatief met je uitingen aan de slag en nieuwe vaardigheden leren? Dan is de workshop Handlettering echt iets voor jou.

Inhoud
Leer teksten en tekeningen maken die passen bij de producten en je bedrijfsuitingen, je kunt zelfs na de workshop de ontwerpen voor je eigen unieke posters maken. Je leert ook  persoonlijke product/prijskaartjes te schrijven. Het gaat tijdens de workshop niet alleen om letters en teksten, maar ook om de juiste opbouw van het tekenen van producten zodat ze echt uniek en bedrijfseigen worden.

Lettertypes en technieken leren

  • Werken met hulplijnen
  • Composities maken
  • Stijlelementen en eenvoudige (product)tekeningen maken
  • Tips voor werken op groot vlak (stoepbord als uitgangspunt)
  • Korte toelichting en tips bij werken met een beamer zodat je kan vergroten
  • Werken met wit op zwart vlak (A4-formaat)

Werkwijze
De workshop Handlettering is een korte, krachtige, inspirerende workshop. Onze trainster laat je ervaren hoe je zelf aan het werk kunt met je uitingen. Door het voor te doen krijg je tips en inspiratie, maar natuurlijk ga je ook zelf aan de slag. Voor de materialen tijdens de workshop wordt natuurlijk gezorgd. De volgende materialen zijn allemaal inclusief; tekenpotlood, gum, zwarte tekenpen, witte tekenpen en een witte krijtstift voor op bijvoorbeeld een stoepbord. Na afloop van de workshop krijg je ook nog het boek Letter Journal mee naar huis om ook thuis verder aan de slag te gaan.

Doelgroep
Medewerkers die te maken hebben met Handlettering of in er in de toekomst mee te maken krijgen. Zij die op een creatieve(re) wijze aan de slag willen met de  uitingen van het bedrijf richting de consument.

Duur
De workshop bestaat uit 1 dagdeel van 3 uur.

Kosten
Incompany | startdatum in overleg
De workshop kost € 795,- per groep, exclusief BTW. Na aftrek van de subsidie Sociaal Fonds Bakkersbedrijf is deze € 437,25 exclusief BTW.

Open inschrijving
De workshop kost € 199,- per deelnemer, exclusief BTW. Na aftrek van de subsidie Sociaal Fonds Bakkersbedrijf is deze € 109,45 per deelnemer, exclusief BTW.

Startdata en locatie 2023
Wordt verwacht. 
Locatie: FoodBase, Agro Business park 75-83 te Wageningen

Certificaat
Aan het eind van de workshop  ontvangt iedere deelnemer een door de branche erkend FoodBasecertificaat.

Vragen
Voor vragen over deze training kun je contact opnemen met de afdeling sales support, 0317-471215.

Handlettering


Voor
1 dagdeel
2023
13:00 uur tot 16:00 uur

Wageningen

€ 795,- incompany/ € 199,- open inschrijving

Misschien ook interessant voor jou:

< Je bent bij 1 van >

Incompany en maatwerk

Zijn er binnen jouw organisatie
meerdere medewerkers met
ongeveer dezelfde leervraag? Een
incompany groepstraining is de
ideale optie.