Verkoop, Ambacht, Industrie

Communicatie in het team

Startdatum in overleg | Incompany

Hoe werk je effectief samen met je collega’s? Hoe communiceer je met elkaar? Spreken jullie elkaar aan op niet nagekomen afspraken? Hoe geef je elkaar feedback? Begrijp je wat die ene collega bedoelt, of luister je vooral naar hoe hij of zij het zegt? Als je beter wilt communiceren binnen het team en daardoor beter wilt samenwerken, dan is de training Communicatie in het team een stap in de goede richting.

Inhoud
In deze training leer je hoe je effectief kunt communiceren met collega’s. Je maakt kennis met verschillende gesprekstechnieken en het effect van jouw stijl van communiceren op de collega’s met wie je samenwerkt.

Je leert hoe je invloed kunt uitoefenen op het effect van je communicatie, evenals hoe je feedback kunt geven en ontvangen. Je leert met gebruik van voorbeelden uit jullie eigen praktijk hoe je beter met weerstand en mogelijke conflicten om kunt gaan. De training is zeer praktijkgericht en de trainingsbijeenkomsten zijn interactief. Je leert niet alleen van de trainer en door veel te oefenen, maar je leert ook over én van elkaar.

Werkwijze
Tijdens de training wordt gewerkt met het DISC model. Daarmee leer je om jezelf, je collega’s en je klanten beter te begrijpen. En dat resulteert weer in het beter aansluiten op elkaars persoonlijke behoeften, een groter onderling vertrouwen en minder conflicten.

Bij een van de bijeenkomsten is naast de trainer ook een acteur aanwezig. Hierdoor oefen je niet alleen met elkaar, maar ook met een ‘vreemde’. Door te onderzoeken leer je of jij op zo’n manier kunt communiceren dat de ander je begrijpt én dat de samenwerkingsrelatie goed blijft. Je kunt direct na afloop van de training in de praktijk aan de slag met de kennis en vaardigheden die je hebt opgedaan.

Doelgroep
Teams in de ambachtelijke en industriële bakkerij.

Duur
De training bestaat uit vier dagdelen.

Kosten
Incompany
De training kost € 5.675,- per groep, na aftrek van de subsidie Sociaal Fonds Bakkersbedrijf betaal je € 3.121,25 per groep, exclusief BTW.

Startdatum
De startdatum van bedrijfsgroepen is in overleg met het bedrijf.

Certificaat
Aan het eind van de training ontvangt iedere deelnemer een door de branche erkend FoodBasecertificaat.

Vragen
Voor vragen over deze training kun je contact opnemen met de afdeling sales support, 0317-471215.

Communicatie in het team


Voor Verkoopmedewerkers, Ambachtelijke bakkers, Industriële bakkers
4 dagdelen
Startdatum in overleg


Incompany

€ 5.675,- incompany

Misschien ook interessant voor jou:

Ambacht, Industrie

Praktijkbegeleider

13 juni 2022 | 5 september 2022

Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?

Industrie, Ambacht, Verkoop

Leidinggeven op de werkvloer

7 juni 2022 | 27 september 2022

Wil je succesvol leidinggeven, je medewerkers inspireren en motiveren? Wil jij ze de mogelijkheid geven zichzelf te verbeteren?  Dan is de training Leidinggeven op de werkvloer een goede stap.

Verkoop, Ambacht, Industrie

Leidinggeven - verdieping

Startdatum 3 november 2022

Wat voor leidinggevende ben jij? Bereik jij, samen met je team, de doelen die gesteld zijn?

< Je bent bij 1 van >

Incompany en maatwerk

Zijn er binnen jouw organisatie
meerdere medewerkers met
ongeveer dezelfde leervraag? Een
incompany groepstraining is de
ideale optie.