In deze workshop Broodkeuren gaan we aan de slag met jullie broodproduct (groot en kleinbrood) en kijken we naar de kennis van de medewerkers en de productieomstandigheden in het bedrijf.
Het eindproduct is ons uitgangspunt en vanuit hier gaan we kijken naar de volgende zaken;
• De kruim;
• De taille;
• Korstkleur en dikte;
• Celgrootte;
• Bakgeur;
• Vervuiling.
Daarnaast gaan we uitvoerig in op de volgende zaken die invloed hebben op het eindproduct.
• Grondstoffen;
• Kneden;
• Temperatuur;
• Rijzen;
• Bakken.
De workshop gaat echt over jullie producten en jullie productieproces. Medewerkers kunnen na afloop afwijkingen beter herkennen en een volgende keer voorkomen. Medewerkers weten nóg beter welke stappen in het proces het eindproduct negatief kunnen beïnvloeden.
Kosten
Incompany | startdatum in overleg
De workshop kost € 895,- per groep, exclusief BTW. Na aftrek van de subsidie Sociaal Fonds Bakkersbedrijf betaalt u, € 581,75 exclusief BTW.
Open inschrijving
De workshop kost € 199,- per deelnemer, exclusief BTW. Na aftrek van de subsidie Sociaal Fonds Bakkersbedrijf betaalt u, € 129,35 exclusief BTW.
Certificaat
Aan het eind van de workshop ontvangt iedere deelnemer een door de branche erkend FoodBase certificaat.
Vragen
Voor vragen over deze training kun je contact opnemen met de afdeling trainingen, 0317 - 471203.
Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?
Wil je succesvol leidinggeven, je medewerkers inspireren en motiveren? Wil jij ze de mogelijkheid geven zichzelf te verbeteren? Dan is de training Leidinggeven op de werkvloer een goede stap.
Wat voor leidinggevende ben jij? Bereik jij, samen met je team, de doelen die gesteld zijn?