Ambacht, Industrie

Beter Banket

Startdatum in overleg | Incompany

In deze training gaat onze vaktechnische trainer samen met het team banketbakkers aan de slag met het banketassortiment, de productiewijze, de afwerking en de opslag. De trainer bespreekt de huidige kwaliteit en stelt een verbeteradvies samen om hiermee vervolgens met elkaar mee aan de slag te gaan.

Voor veel banketbakkers en brood- en banketbakkers kan deze training een eyeopener zijn om met eigen apparatuur, grondstoffen, halffabricaten en natuurlijk het team een mooier en nog meer onderscheidend eindproduct te maken. Consumenten kopen eerst met hun ogen! Wanneer de consument dan ook nog ervaart dat het product lekkerder is, dan is de kans op een herhalingsbezoek in jullie bedrijf groot.

Werkwijze

De training bestaat uit 2 dagdelen (3 ½ uur per dagdeel) en heeft een voorbereidingsopdracht.

Voorbereidingsopdracht 

Voor aanvang van de training brengt het bedrijf hun leerwensen in kaart. Ze geven in deze opdracht tevens aan over welke producten ze twijfelen en waar ze juist trots op zijn. Ook vermelden ze in de opdracht feitelijke informatie zoals de top 3 van meest/minst verkochte producten en de top 3 van producten met hoge/lage kostprijs. De  voorbereidingsopdracht wordt van te voren gedeeld met de trainer.

Bezoek en analyse (dagdeel 1) 

De trainer bezoekt de (banket)bakkerij op een afgesproken tijdstip en analyseert de huidige kwaliteit van één van de productgroepen. Ook gaat hij in gesprek met het team over de voorbereidingsopdracht. Het bezoek eindigt met het gezamenlijk maken van een overzicht van de bevindingen. De trainer en het team bepalen samen waar zij mee aan de slag willen.

Aan de slag (dagdeel 2) 

De trainer gaat samen met het team aan de slag met één of meerdere verbeterpunten. Denk hierbij aan het professionaliseren van de afwerking en verschillende eigen decoraties, maken van eigen vullingen, berekenen van kost- en verkoopprijs (marges) etc.

Wat levert u dit op?

Optimalisering en verbetering van het banketassortiment en productiewijze, tevreden klanten, geïnspireerd personeel en een mogelijk hogere omzet!

Certificaat

Aan het eind van de training ontvangt iedere deelnemer een door de branche erkend FoodBase certificaat.

Kosten

Op deze training zit een subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf.
De training kost € 2.195,- per groep, na aftrek van de subsidie Sociaal Fonds Bakkersbedrijf betaal je € 1.207,25 per groep, exclusief BTW.

Vragen
Voor vragen over deze training kun je contact opnemen met de afdeling trainingen, 0317 - 471203.

Beter Banket


Voor Ambachtelijke bakkers, Industriële bakkers
2 dagdelen
Startdatum in overleg


Incompany

€ 1.207,25 per groep

Misschien ook interessant voor jou:

Ambacht, Industrie

Praktijkbegeleider

23 januari 2024 Vlaardingen | 29 januari 2024 Almelo | 4 maart 2024 Eindhoven | 11 juni 2024 Wageningen

Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?

Ambacht, Industrie

Leidinggeven op de werkvloer

Start 12 maart 2024 | Nieuwegein

Wil je succesvol leidinggeven, je medewerkers inspireren en motiveren? Wil jij ze de mogelijkheid geven zichzelf te verbeteren?  Dan is de training Leidinggeven op de werkvloer een goede stap.

Ambacht, Industrie

Leidinggeven - verdieping

Start 15 januari 2024 | Wageningen

Wat voor leidinggevende ben jij? Bereik jij, samen met je team, de doelen die gesteld zijn?

< Je bent bij 1 van >

Incompany en maatwerk

Zijn er binnen jouw organisatie
meerdere medewerkers met
ongeveer dezelfde leervraag? Een
incompany groepstraining is de
ideale optie.