Filters


Toon alle opleidingen
Categorieën

Ambacht, Industrie

Praktijkbegeleider

4 oktober 2021/ 10 januari, 18 januari, 31 januari en 8 februari 2022

Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?

Industrie, Ambacht

Suikerverlaging

11 oktober 2021

In deze training krijg je theoretische en praktische informatie over de (on)mogelijkheden van (toegevoegde)suikervervanging.

Ambacht, Industrie, Verkoop

Productfotografie

1 februari 2022

Stylen en fotograferen van brood en banketproducten. Foto’s zijn erg belangrijk voor de website, de webshop, social media en in de winkel.

Handlettering

2 november 2021

Wil je creatief met je uitingen aan de slag en nieuwe vaardigheden leren? Dan is de workshop Handlettering echt iets voor jou.

Ambacht, Industrie

Online trainingen voor leidinggevenden

5 oktober

Online training voor leidinggevenden met maximaal 10 deelnemers, zodat er de ruimte is voor vragen, praktijkvoorbeelden en interactie.

Industrie, Ambacht, Verkoop

Leidinggeven op de werkvloer

26 januari 2022

Wil je succesvol leidinggeven, je medewerkers inspireren en motiveren? Wil jij ze de mogelijkheid geven zichzelf te verbeteren?  Dan is de training Leidinggeven op de werkvloer een goede stap.

Verkoop, Ambacht, Industrie

Leidinggeven - verdieping

Wat voor leidinggevende ben jij? Bereik jij, samen met je team, de doelen die gesteld zijn?

Ambacht, Verkoop, Industrie

Marketing is geen kunst

wordt verwacht- voorjaar 2022

Marketing is geen kunst, maar een vaardigheid die prima te leren is.

Industrie, Ambacht

Kwaliteitsmanagement

Startdatum in overleg

De training kwaliteitsmanagement helpt je bij het structureren van het proces dat voorafgaat aan het eindproduct.

Verkoop, Ambacht

Productkennis voor verkoopmedewerkers

Startdatum in overleg

Zijn jullie verkoopmedewerkers de adviseurs van je klanten? Weten zij voldoende van jullie producten?

Ambacht, Verkoop

Bewust calculeren en margerijk verkopen

wordt verwacht- voorjaar 2022

 


  •  
Verkoop, Ambacht, Industrie

Voedselveiligheid

Startdatum in overleg

Wil je graag dat medewerkers werken volgens de regels die zijn gesteld in de hygiënecode voor de bakkerij?

Ambacht, Industrie

Broodkeuren

Startdatum in overleg

Kunnen jullie medewerkers de kwaliteit van brood beoordelen én verbeteren?

Ambacht, Industrie

Toppraktijk

Startdatum wordt verwacht

Wil je meer weten over grondstoffen, kneden, rijzen, bakken, structuur en smaak? Wil jij jezelf ontwikkelen?

 

Industrie

Operator bakkerij (basis)

Startdatum in overleg

Deelnemers gaan actief aan de slag met het verbeteren van de kwaliteit en de resultaten in de bakkerij.

Industrie

Operator Bakkerij (vervolg)

Startdatum in overleg

De vervolgtraining operator is voor (aankomend) ploegchefs, teamleiders en allround operators in de industriële bakkerij.

Verkoop

Winkelbegeleider

Startdatum:
27 september 2021

Van winkelbegeleiders wordt veel gevraagd. Leidinggeven aan teams, kijken naar de uitstraling van de winkels en...

Ambacht

Jonge Ondernemers

20 april 2021

Ben je net een nieuwe bakkerij gestart, wil je in de toekoms voor jezelf beginnen of je hebt inmiddels een bedrijf overgenomen?

Ambacht

Assessorentraining

Startdata:
wordt verwacht

Beoordeling van praktijkexamens vraagt kennis van beoordelen, een objectieve blik en de juiste communicatie.

Industrie

Snijden en Verpakken

Startdatum in overleg

Meer kennis voor snij- en inpakkers over kwaliteit, over het wegwerken van verlies en over het snijden en inpakken?

Ambacht

Ontwikkelbijeenkomst Assessoren Onderbouwen Beoordeling

12 juli | Eindhoven (VOL)

Om assessor te blijven is het verplicht om 1x per 4 jaar een ontwikkelbijeenkomst bij te wonen.

Ambacht

Ontwikkelbijeenkomst Assessoren Panelgesprek

De startdatum van de training is in overleg met het ROC

Om assessor te blijven is er de verplichting om 1x per 4 jaar een ontwikkelbijeenkomst bij te wonen.

Industrie

RI&E

wordt verwacht

In 2020 is de branche-RI&E voor de industriële bakkerijbedrijven herzien. Dit instrument helpt bedrijven bij het in beeld brengen of Arborisico’s voldoende beheerst zijn. Concreet wordt bekeken of de maatregelen die in de Arbocatalogus zijn afgesproken ook in praktijk gebracht zijn.

Ambacht

Assessorentraining voor niet praktijkbegeleiders

13 september en 14 september 2021

Beoordeling van praktijkexamens vraagt kennis van beoordelen, een objectieve blik en juiste communicatie.

Ambacht, Industrie, Verkoop

Functionering-, en beoordelingsgesprek

Functionering en beoordelingsgesprekken zijn belangrijk om afspraken te maken en verbeterpunten aan te geven.

Verkoop, Ambacht, Industrie

Communicatie in het team

Startdatum in overleg

Hoe werk je effectief samen in het team? Hoe communiceer je met elkaar?

Ambacht, Industrie

Beter Banket

Startdatum in overleg

Leidinggeven voor ondernemers

Startdatum: wordt verwacht

Aansturing en leidinggeven zijn een hele kunst. Een kunst die gelukkig te leren is.

Ambacht, Verkoop

Inspiratietour

Datum in overleg

Wij voeren met enige regelmaat inspiratietours uit met ondernemers, (banket)bakkers, winkelmedewerkers of met onze cursisten. Het doel van deze tours is om te zien  en te horen hoe andere ondernemers hun bedrijf laten renderen, hoe het assortiment is samengesteld of hoe succesvolle winkels zijn ingericht.

Industrie, Ambacht

Veiligheidsbewustzijn

Startdatum in overleg
Verkoop, Ambacht

Winkelverkoop

Startdatum in overleg

Een goed georganiseerde verkoop is essentieel voor het rendement van een bakkersbedrijf.

Verkoop, Ambacht

Verkoop op maat

Startdatum in overleg

Het gaat in de bakkerswinkel niet alleen om het verkopen van producten, maar ook de kennis over de producten, de grondstoffen, ingrediënten. En de kennis over allergenen en hygiëne is ook ontzettend belangrijk.

Verkoop, Ambacht

Gastvrijheid

Startdatum in overleg

Hoe geeft jij je klanten het ‘wow’- gevoel als ze in de winkel komen? Hoe maak je van een klant een gast, een ambassadeur van je bedrijf? Wanneer heb je als verkoopmedewerker de ‘gunfactor’?

Industrie, Ambacht, Verkoop

Personeelsmanagement in de praktijk

Als ondernemer ben je verantwoordelijk voor het personeelsmanagement. Je wilt het goed aanpakken en medewerkers stimuleren en motiveren. Maar hoe doe je dat nu precies?

Industrie

Nieuwe medewerkers in de industriele bakkerij

Startdatum in overleg

Wanneer er nieuwe medewerkers aan de slag gaan in de bakkerij is het van belang dat ze dit goed voorbereid en veilig doen.

Verkoop, Ambacht

Verkopen in de bakkerswinkel

Startdatum in overleg

Verkopen is een vak, een heel mooi vak! Maar is de gedachte hierbij van verkopend personeel hetzelfde als de verwachting van de ondernemer?

Industrie

Van product naar concept in de industriele bakkerij

Startdatum in overleg

Je bruist van de ideeën voor mooie nieuwe producten waar de klanten in jullie supermarkten heel blij van worden. Maar passen deze ideeën eigenlijk wel in jullie concept?

Industrie

Training fysieke arbeidsbelasting (industrie)

Startdatum in overleg

Training ter vergroting van de bewustwording met betrekking tot fysieke belasting en motiveren tot gedragsverandering.

Verkoop, Ambacht, Industrie

Leidinggeven– een stap verder

Open inschrijving
Ambacht, Industrie

Praktijkbegeleiders MBO niveau 4 Boulanger

Startdatum wordt verwacht
Ambacht

Webinar wijzigingen Warenwetbesluit

18 november 2021



 

Online training nieuwe winkelmedewerkers

Startdatum wordt verwacht

Nieuwe winkelmedewerkers wil je natuurlijk het liefst zo snel en goed mogelijk inwerken zodat ze de klanten op een prettige manier benaderen en de juiste informatie over de producten geven.

Ambacht

Training fysieke arbeidsbelasting (ambacht)

Startdatum in overleg

Training ter vergroting van de bewustwording met betrekking tot fysieke belasting en motiveren tot gedragsverandering.

Industrie, Ambacht

Voedselveiligheid deel 1- Beheersen van allergenen in de winkel/bakkerij

Wordt verwacht

In deze online training gaan we op praktische wijze aan de slag met de vraag hoe we allergenen in de winkel/bakkerij beheersen.

< Je bent bij 1 van >

Incompany en maatwerk

Zijn er binnen jouw organisatie
meerdere medewerkers met
ongeveer dezelfde leervraag? Een
incompany groepstraining is de
ideale optie.

Dit vinden onze klanten

Wat een complete training was dit! De training werd gegeven door erg fijne trainers die met je mee denken. Ik heb er heel veel van opgestoken!
Training Winkelbegeleider, Debbie Peereboom, Bakkerij Botman, Bovenkarspel
Een leuke training waarbij je echt zelf aan de slag gaat. Ik heb echt geleerd hoe ik een nog betere productfoto en sfeerfoto kan maken die goed aansluit bij mijn uitingen.
Workshop Productfotografie, Corné ten Veen, Bakkerij ten Veen, Bennekom
Mijn medewerkers zijn na de training actiever geworden in de winkel. Trainer weet goed de aansluiting bij de groep te vinden en de mensen bewust te maken van zijn eigen rol.
Training Verkopen met Succes, Esther Saalmink, Bakkerij Kaspers, Doetinchem