Allergenen kunnen bij sommige mensen ernstige overgevoeligheidsreacties veroorzaken.
Werk je als gastheer/-vrouw in de daghoreca of bakkerij? Dan moet je gasten en klanten informeren over welke allergenen in de producten aanwezig zijn. Dat is een wettelijke verplichting, waar de NVWA toezicht op houdt.
Allergenen kunnen bij sommige mensen ernstige overgevoeligheidsreacties veroorzaken. Daarom ben je verplicht om klanten te informeren over welke allergenen in jouw producten aanwezig zijn. Op deze wettelijke verplichting houdt de NVWA toezicht.
Stylen en fotograferen van versproducten, zoals brood en banketproducten. Foto’s zijn erg belangrijk voor de website, de webshop, social media en in de winkel.
Sommige mensen reageren overgevoelig op allergenen. Daarom ben je verplicht om klanten te informeren over welke allergenen in jouw producten aanwezig zijn. Op deze wettelijke verplichting houdt de NVWA toezicht.
Om assessor te blijven is het verplicht om 1x per 4 jaar een ontwikkelbijeenkomst bij te wonen.
Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?
Wil je succesvol leidinggeven, je medewerkers inspireren en motiveren? Wil jij ze de mogelijkheid geven zichzelf te verbeteren? Dan is de training Leidinggeven op de werkvloer een goede stap.
Een goed georganiseerde verkoop is essentieel voor het rendement in je winkel.
Van winkelbegeleiders wordt veel gevraagd. Leidinggeven aan teams, kijken naar de uitstraling van de winkels en...
Volgens de wet moet er in iedere (banket) bakkerij en horecabedrijf een voedselveiligheidsplan aanwezig zijn. Hiervoor kun je gebruik maken van de Hygiënecode voor de branche. Maar hoe voer je deze goed in?
Om praktijkbegeleider van leerlingen voor de opleiding Boulanger MBO niveau 4 te zijn, is naast kennis en vaardigheden in plannen, begeleiden, motiveren en feedbackgeven ook voldoende vakkennis nodig. Vakkennis minimaal op MBO niveau 4, maar natuurlijk liefst meer.
Wil je meer weten over grondstoffen, kneden, rijzen, bakken, structuur en smaak? Wil jij jezelf ontwikkelen?
Wat voor leidinggevende ben jij? Bereik jij, samen met je team, de doelen die gesteld zijn?
Beoordeling van praktijkexamens vraagt kennis van beoordelen, een objectieve blik en de juiste communicatie.
Ben je net een nieuwe bakkerij gestart, wil je in de toekoms voor jezelf beginnen of je hebt inmiddels een bedrijf overgenomen?
Hoe werk je effectief samen in het team? Hoe communiceer je met elkaar?
Training ter vergroting van de bewustwording met betrekking tot fysieke belasting en motiveren tot gedragsverandering.
Training ter vergroting van de bewustwording met betrekking tot fysieke belasting en motiveren tot gedragsverandering.
Marketing is geen kunst, maar een vaardigheid die prima te leren is.
Zijn jullie verkoopmedewerkers de adviseurs van je klanten? Weten zij voldoende van jullie producten?
Om assessor te blijven is er de verplichting om 1x per 4 jaar een ontwikkelbijeenkomst bij te wonen.
Kunnen jullie medewerkers de kwaliteit van brood beoordelen én verbeteren?
Deelnemers gaan actief aan de slag met het verbeteren van de kwaliteit en de resultaten in de bakkerij.
De vervolgtraining operator is voor (aankomend) ploegchefs, teamleiders en allround operators in de industriële bakkerij.
Meer kennis voor snij- en inpakkers over kwaliteit, over het wegwerken van verlies en over het snijden en inpakken?
Beoordeling van praktijkexamens vraagt kennis van beoordelen, een objectieve blik en juiste communicatie.
In 2020 is de branche-RI&E voor de industriële bakkerijbedrijven herzien. Dit instrument helpt bedrijven bij het in beeld brengen of Arborisico’s voldoende beheerst zijn. Concreet wordt bekeken of de maatregelen die in de Arbocatalogus zijn afgesproken ook in praktijk gebracht zijn.
Het voeren van functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken biedt een enorme kans. Tijdens deze momenten kun je constructieve feedback geven, verbeterpunten bespreken en focus creëren voor de aankomende periode.
Volgens de wet moet er in iedere (banket) bakkerij een voedselveiligheidsplan aanwezig zijn. Hiervoor kun je gebruik maken van de Hygiënecode voor de branche. Maar hoe voer je deze goed in?
Veel inzicht gekregen in bakproces. Termen zijn nu meer vertrouwd. Na deze training zijn mijn broers en ik een betere gesprekspartner voor de bakkers. Ons doel is dus bereikt. Fijn om van verschillende professionals de training te krijgen.
Een geweldige training met een duidelijke uitleg. Een perfecte aansluiting op de groep. Volgens alle medewerkers de leukste training die we gehad hebben.
Bere interessant. Hele eer om Peter Bienefelt als trainer te hebben. De vragen die ik had zijn nu verhelderd. Ik kan hier echt verder mee aan de slag