Sinds 13 december 2014 zijn bedrijven en instellingen wettelijk verplicht informatie te geven over allergenen. Iedere organisatie die eet- en drinkwaren bereidt en/of verkoopt is verplicht om deze allergenen informatie beschikbaar te hebben.
Inhoud
Tijdens deze workshop, leer je de verplichte Allergenenwet op een eenvoudige manier in de praktijk toe te passen. Daardoor kun jij jouw gasten goed informeren. Na het volgen van deze workshop beschik je over alle verplichte kennis van allergenen en de Allergenenwet en ontvang je het FoodBase-certificaat.
Duur
Workshop van 1 dagdeel.
Incompany
De startdatum van bedrijfsgroepen is in overleg met het bedrijf. Wij voeren de workshop in jullie bedrijf uit.
Kosten
Incompany
Op deze workshop zit een subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf.
De workshop kost € 895,- per groep, na aftrek van de subsidie Sociaal Fonds Bakkersbedrijf kost deze € 581,75 exclusief BTW.
Open inschrijving
De workshop kost € 199,- per deelnemer, exclusief BTW. Na aftrek van de subsidie Sociaal Fonds Bakkersbedrijf betaalt u, € 129,35 exclusief BTW.
Datum open inschrijving - FoodBase Wageningen
Datum wordt verwacht | 2024.
Certificaat
Aan het eind van de workshop ontvangt iedere deelnemer een door de branche erkend FoodBase certificaat.
Vragen
Voor vragen over deze training kun je contact opnemen met de afdeling trainingen, 0317-471203.
Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?
Wil je succesvol leidinggeven, je medewerkers inspireren en motiveren? Wil jij ze de mogelijkheid geven zichzelf te verbeteren? Dan is de training Leidinggeven op de werkvloer een goede stap.
Wat voor leidinggevende ben jij? Bereik jij, samen met je team, de doelen die gesteld zijn?