Filters


Toon alle opleidingen
Categorieën

Ambacht, Industrie

Praktijkbegeleider

9 januari Hillegom |10 januari Wageningen | 13 maart Rotterdam

Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?

Productfotografie

14 maart 2023 | 5 juni 2023

Stylen en fotograferen van versproducten, zoals brood en banketproducten. Foto’s zijn erg belangrijk voor de website, de webshop, social media en in de winkel.

Verkoop

Winkelverkoop

Startdatum 14 maart 2023

Een goed georganiseerde verkoop is essentieel voor het rendement in je winkel.

Ambacht, Industrie

Leidinggeven op de werkvloer

16 januari 2023 Wageningen | 6 juni 2023 Nieuwegein

Wil je succesvol leidinggeven, je medewerkers inspireren en motiveren? Wil jij ze de mogelijkheid geven zichzelf te verbeteren?  Dan is de training Leidinggeven op de werkvloer een goede stap.

Verkoop

Winkelbegeleider

Startdatum 20 maart 2023

Van winkelbegeleiders wordt veel gevraagd. Leidinggeven aan teams, kijken naar de uitstraling van de winkels en...

Ambacht, Industrie

Praktijkbegeleiders MBO niveau 4 Boulanger

Startdatum 8 mei 2023

Om praktijkbegeleider van leerlingen voor de opleiding Boulanger MBO niveau 4 te zijn, is naast kennis en vaardigheden in plannen, begeleiden, motiveren en feedbackgeven ook voldoende vakkennis nodig. Vakkennis minimaal op MBO niveau 4, maar natuurlijk liefst meer.

Industrie, Ambacht

Suikerverlaging

24 januari 2023 | 3 juli 2023

In deze training krijg je theoretische en praktische informatie over de (on)mogelijkheden van (toegevoegde)suikervervanging.

Ambacht

Jonge Ondernemers

Startdatum wordt verwacht | 2023

Ben je net een nieuwe bakkerij gestart, wil je in de toekoms voor jezelf beginnen of je hebt inmiddels een bedrijf overgenomen?

Leidinggeven - verdieping

Startdatum wordt verwacht | 2023

Wat voor leidinggevende ben jij? Bereik jij, samen met je team, de doelen die gesteld zijn?

Verkoop, Ambacht, Industrie

Communicatie in het team

Startdatum in overleg

Hoe werk je effectief samen in het team? Hoe communiceer je met elkaar?

Industrie

Training fysieke arbeidsbelasting (industrie)

Startdatum in overleg

Training ter vergroting van de bewustwording met betrekking tot fysieke belasting en motiveren tot gedragsverandering.

Ambacht

Training fysieke arbeidsbelasting (ambacht)

Startdatum in overleg

Training ter vergroting van de bewustwording met betrekking tot fysieke belasting en motiveren tot gedragsverandering.

Ambacht, Verkoop, Industrie

Marketing is geen kunst

wordt verwacht

Marketing is geen kunst, maar een vaardigheid die prima te leren is.

Verkoop, Ambacht

Productkennis voor verkoopmedewerkers

Startdatum in overleg

Zijn jullie verkoopmedewerkers de adviseurs van je klanten? Weten zij voldoende van jullie producten?

Ambacht

Assessorentraining

Wordt verwacht

Beoordeling van praktijkexamens vraagt kennis van beoordelen, een objectieve blik en de juiste communicatie.

Ambacht

Ontwikkelbijeenkomst Assessoren Panelgesprek

Startdatum in overleg met het ROC

Om assessor te blijven is er de verplichting om 1x per 4 jaar een ontwikkelbijeenkomst bij te wonen.

Ambacht

Ontwikkelbijeenkomst Assessoren Onderbouwen Beoordeling

Startdatum in overleg met het ROC

Om assessor te blijven is het verplicht om 1x per 4 jaar een ontwikkelbijeenkomst bij te wonen.

Verkoop, Ambacht, Industrie

Voedselveiligheid

Startdatum in overleg

Wil je graag dat medewerkers werken volgens de regels die zijn gesteld in de hygiënecode voor de bakkerij?

Ambacht, Industrie

Broodkeuren

Wordt verwacht

Kunnen jullie medewerkers de kwaliteit van brood beoordelen én verbeteren?

Industrie

Operator bakkerij (basis)

Startdatum in overleg

Deelnemers gaan actief aan de slag met het verbeteren van de kwaliteit en de resultaten in de bakkerij.

Industrie

Operator Bakkerij (vervolg)

Startdatum in overleg

De vervolgtraining operator is voor (aankomend) ploegchefs, teamleiders en allround operators in de industriële bakkerij.

Industrie

Snijden en Verpakken

Startdatum in overleg

Meer kennis voor snij- en inpakkers over kwaliteit, over het wegwerken van verlies en over het snijden en inpakken?

Ambacht, Industrie

Beter Banket

Startdatum in overleg
Industrie, Ambacht

Veiligheidsbewustzijn

Startdatum in overleg
Verkoop, Ambacht

Verkoop op maat

Startdatum in overleg

Het gaat in de bakkerswinkel niet alleen om het verkopen van producten, maar ook de kennis over de producten, de grondstoffen, ingrediënten. En de kennis over allergenen en hygiëne is ook ontzettend belangrijk.

Gastvrijheid

Wordt verwacht

Hoe geeft jij je klanten het ‘wow’- gevoel als ze in de winkel komen? Hoe maak je van een klant een gast, een ambassadeur van je bedrijf? Wanneer heb je als verkoopmedewerker de ‘gunfactor’?

Ambacht, Industrie

Toppraktijk

Startdatum wordt verwacht

Wil je meer weten over grondstoffen, kneden, rijzen, bakken, structuur en smaak? Wil jij jezelf ontwikkelen?

 

Ambacht

Assessorentraining voor niet praktijkbegeleiders

De startdatum van de training is in overleg met het ROC

Beoordeling van praktijkexamens vraagt kennis van beoordelen, een objectieve blik en juiste communicatie.

< Je bent bij 1 van >

Incompany en maatwerk

Zijn er binnen jouw organisatie
meerdere medewerkers met
ongeveer dezelfde leervraag? Een
incompany groepstraining is de
ideale optie.

Dit vinden onze klanten

Een mooie inspirerende workshop waarmee ik goed aan de slag kan gaan! Een aanrader voor iedere (banket)bakkerij.
Workshop Productfotografie, Linda Vreugdenhil, Bakkerij Vreugdenhil, Maasdijk
De trainer heeft ons erg geholpen en inzichtelijk gemaakt wat ieders rol in kwaliteitsmanagement is.
Training Kwaliteitsmanagement, Geert Broekmans, Patisserie Broekmans, Venlo
Nieuwe dingen geleerd waar ik mij nog niet bewust van was. Theorie achter produceren en de grondstoffen is van toegevoegde waarde. Mooi om te ontdekken hoe goed toe te passen in onze bakkerij. Mooie, leerzame dag met prachtige producten om te testen.
Training Desem & Oude Granen, Lorenzo Koning, Bakkerij Stricker, Muiden