Veelgestelde vragen

Wat is e-learning?

E-learning staat eigenlijk voor online leren. Je bekijkt en leert de theorie en je werkt aan de opdrachten via het internet thuis of op het bedrijf waar je werkt. Je kunt dus voor een groot deel zelf bepalen wanneer je tijd besteedt aan de voorbereiding van de trainingsbijeenkomsten.

Hoe worden de trainingen en workshops georganiseerd?

Veel  trainingen, workshops en opleidingen zijn een combinatie van een online leeromgeving en praktische trainingsbijeenkomsten. Incompany trainingen en workshops vinden plaats op locatie van het bedrijf. Voor de open inschrijvingen vind je de data en de locatie op deze website. Mocht je iets niet kunnen vinden dan kun je ons altijd  bellen op 0317-471203 of mailen naar: trainingen@foodbase.nl.

 

Waar vind ik meer informatie over de opleidingen en trainingen van FoodBase?

Je kunt voor meer informatie over trainingen,workshops en opleidingen contact opnemen met FoodBase om je vragen te stellen. Je kunt mailen naar trainingen@foodbase.nl of bellen naar 0317-471203. 

Wanneer starten de opleidingen en trainingen?

Hou de website in de gaten en volg ons via Facebook voor de startdata van trainingen, workshops en opleidingen. Incompany trainingen starten wij altijd in overleg met het bedrijf. Natuurlijk kun je ons ook bellen: 0317-471203.

Hoe zit het met de kosten?

De trainingen en workshops van FoodBase worden gesubsidieerd door het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf. Bedrijven die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf kunnen gebruik maken van deze subsidie. Van deelnemers wordt dan wel een aanwezigheid van minimaal 75% of 100% van de trainingsbijeenkomsten verwacht.

Sommige trainingen worden 100% gesubsidieerd door het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf, de ondernemer krijgt dan alleen een BTW factuur.

 

Wat te doen als ik ziek ben?

Je kunt je afmelden voor een bijeenkomst bij de FoodBase backoffice:
Telefoon: 0317-471203
E-mail: Trainingen@foodbase.nl.

Heb je een vraag? Stel 'm hier!

Vul het onderstaande formulier in om contact met ons op te nemen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!